غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد

حمله انتحاری به نظامیان پاکستان در مرز افغانستان

حمله انتحاری به نظامیان پاکستان در مرز افغانستان یک مقام نظامی پاکستان از حمله انتحاری به نظامیان این کشور شمال غرب پاکستان هم‌مرز با افغانستان و کشته و مجروح شدن چند نفر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه نآرامی‌ها در پاکستان، یک مقام نظامی این کشور از حمله انتحاری به یک کاروان نظامی در شمال غرب پاکستان هم‌مرز با افغانستان و کشته و مجروح شدن چند نفر خبر داد.

به نوشته وبگاه «اوت لوک» ۲ نفر از نیرو‌های امنیتی پاکستان روز شنبه بر اثر حمله بمب‌گذار انتحاری با موتورسیکلت مملو از مواد منفجره، در شمال غرب پاکستان در مرز افغانستان کشته و ۱۹ تن دیگر مجروح شدند.

«عنایت الله ببر» از مقامات نظامی پاکستان گفت که کاروان نظامی در حال حرکت به سمت «وزیرستان جنوبی» بود که بمبگذار انتحاری به آن‌ها حمله کرد. در جریان این حمله تروریستی ۲ نفر از نیرو‌های امنیتی کشته و ۱۹ تن دیگر مجروح شدند و به گفته مقامات مطلع، حال سه نفر از مجروحان وخیم است.

مقامات پاکستان چهارشنبه گذشته نیز از حمله انتحاری به نیرو‌های امنیتی این کشور در شمال غربی و کشته شدن چند نیروی امنیتی و شهروند پاکستان خبر دادند.

حمله روز شنبه در استان «خیبر پختونخوا» هم مرز با افغانستان رخ داد. پاکستان عمدتا در استان‌های خیبر پختونخوا، «بلوچستان» شهر «پنجاب میانوالی» و در استان «سند» با عملیات تروریستی مواجه می‌شود.

گروه «تحریک» که معمولا مسئولیت این حملات را بر عهده می‌گیرد، نزدیک به القاعده است. این گروه تروریستی تاکنون چندین حمله مرگبار در سراسر پاکستان از جمله حمله به مقر ارتش در سال ۲۰۰۹، حمله به پایگاه‌های نظامی و بمب‌گذاری در هتل «ماریوت» در اسلام آباد در سال ۲۰۰۸ انجام داده است.

این کشور در روز‌های اخیر صحنه نا آرامی‌های سیاسی بوده است. به دنبال دستگیری «عمران خان» نخست‌وزیر سابق، اعتراضات شدیدی در چندین شهر پاکستان به راه افتاد و خشونت‌های این اعتراضات به مرگ حداقل ۹ نفر و جراحت صد‌ها نفر انجامید و دادگاه عالی پاکستان دستور آزادی عمران خان با قرار وثیقه را صادر کرد.

دولت و ارتش پاکستان، حزب «تحریک انصاف» را که رهبری آن برعهده عمران خان است، به اقدامات خشونت آمیز و حمله به اماکن دولتی و نظامی متهم کردند، اما او و حزبش این اتهام را رد کرده اند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار